Національна школа суддів України

Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини

16 січня – 13 лютого 2023 року Національна школа суддів України проводить 4 дистанційні курси для працівників апаратів судів щодо застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і практики Європейського суду з прав людини:

“Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві”;

“Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Судовий розгляд” (у кримінальному судочинстві);

“Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Досудове розслідування” (у кримінальному судочинстві);

“Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини” (в адміністративному судочинстві).

Програми курсів містять найважливіші  питання в цивільних, кримінальних, адміністративних справах з огляду на окремі положення Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і Протоколів до неї.

Під час проходження кожного курсу слухачі опанують теоретичні та практичні аспекти, а також удосконалять знання щодо правильності застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і практики Європейського суду з прав людини.

Віддалений доступ до дистанційних курсів для працівників апаратів судів забезпечують Вінницький навчальний центр, відділ підготовки суддів та відділ інформаційних технологій.