Національна школа суддів України

Акценти на ключову інформацію в комунікації

19 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайнсемінар–практикум для співробітників Територіальних управлінь Служби судової охорони у Дніпропетровській і Донецькій областях “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Дистанційний семінар–практикум відкрили заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко та директор Дніпровського регіонального відділення Олександр Мартиненко, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників цієї Служби. Було висловлено впевненість, що знання й уміння, отримані в ході онлайнового семінару–практикуму допоможуть ефективно запобігати та долати кризові ситуації у професійній діяльності.

Викладачкою для проведення онлайнового заняття було залучено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко, яка у своїй презентації надала ключові поради представникам Служби в побудові ефективної комунікації із відвідувачами судів, журналістами, зокрема, як реагувати у випадках кризових ситуацій. Крім того, суддя акцентувала увагу на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.