Національна школа суддів України

Докази та доказування в господарському судочинстві

3 липня 2020 року Національна школа суддів України провела чергове онлайн обговорення дистанційного курсу для суддів “Докази та доказування в господарському судочинстві”.

Під керівництвом викладача–координатора відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександра Потильчака участь у обговоренні взяли розробники курсу – судді Олександр Банасько, Олена Коротун, Олеся Дупляк, Марія Демидова, Діна Огородник та працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова, Тамара Закревська та Наталія Свиридова.

Основна увага учасників засідання була спрямована на обговорення ідей підготовки на основі напрацьованих матеріалів курсу відповідних відео та аудіо записів. У ході засідання учасники й учасниці засідання надали конструктивні рекомендації та висловили свої думки щодо сценарію та можливих варіантів підготовки відео та аудіо матеріалів.

На завершення засідання Олександр Потильчак відзначив активну роботу всіх учасників і учасниць засідання та подякував за їх креативну і самовіддану працю.

Наступне онлайн обговорення дистанційного курсу для суддів “Докази та доказування в господарському судочинстві” відбудеться 17 липня 2020 року.