Національна школа суддів України

Ефективна комунікація у професійній діяльності

12 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн семінар–практикум для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області: “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Семінар–практикум відкрила заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко яка підкреслила значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників цієї Служби і висловила сподівання, що отримані на семінарі–практикумі знання й уміння допоможуть ефективно запобігати та долати кризові ситуації у професійній діяльності.

Викладачкою заходу була суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко, яка у своїй презентації надала ключові поради в побудові ефективної комунікації представниками Служби із відвідувачами судів, журналістами, зокрема, як реагувати у випадку кризової комунікації. Крім того, акцентувала увагу слухачів на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

За результатами проведення семінару–практикуму його учасники отримають сертифікати.