Національна школа суддів України

Європейський досвід управління судом та людськими ресурсами

19-23 березня 2018 року у Верховному Суді Національна школа суддів України спільно з проектом Twinning “Посилення інституційної спроможності Верховного суду України у сфері захисту прав людини на національному рівні” проводить семінар для працівників апарату Верховного Суду “Управління судом, управління людськими ресурсами. Методи сучасного контролю: досвід країн Європи”.

Вітальними словами захід відкрили проректор з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці, Заслужений юрист України Анатолій Костенко, керівник апарату Верховного Суду Ольга Булка та постійний Радник Проекту Twinning, суддя Верховного Суду Республіки Латвія Яутріте Бріеде.

Перед учасниками семінару виступатимуть експерти: заступник голови Вищого земельного суду міста Кельна, Федеративна Республіка Німеччина Крістіан Шмітц-Юстен та начальник відділу підготовки працівників апарату Вищого земельного суду міста Кельна, Федеративна Республіка Німеччина Герд Нолден.

Працівники апарату матимуть унікальну можливість дізнатися з вуст міжнародних експертів про електронне правосуддя та впровадження сучасних електронних систем у робочі процеси судових установ країн Європи. Викладачі нададуть практичні поради щодо ефективних методів і підходів в управлінні змінами. У ході семінару будуть розглянуті актуальні питання мотивації персоналу  у сфері управління людськими ресурсами  та  європейські стандарти у заходах протидії корупції. Іноземні викладачі поділяться з присутніми досвідом та рекомендаціями щодо ефективної оцінки  персоналу.           

У підсумку учасники семінару матимуть можливість отримати відповіді на проблемні питання.