Національна школа суддів України

Формування Стандартизованих програм підготовки суддів

25 листопада 2020 року Національна школа суддів України провела засідання експертної групи з розроблення та внесення пропозицій до Стандартизованих програм підготовки суддів місцевих та апеляційних загальних судів (цивільна спеціалізація) на 2021 рік.

З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу підготовки викладачів(тренерів) – радниця, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова.

Під час відеоконференції з використанням програми Zoom, яку модерувала викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Харківського апеляційного суду у відставці Лілія Гуцал, учасники зосередили увагу на детальному аналізі навчального матеріалу, який використовувався для викладання суддям в 2020 році та конструктивно обговорили пропозиції з вдосконалення програм підготовки суддів на наступний рік.

У засіданні групи взяли участь судді місцевих загальних судів Максим Ходаківський, Андрій Нижний, Василь Даценко, Валерія Бабко, Андрій Потапенко, Лілія Карабак та викладач-координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська.