Національна школа суддів України

Футбольна збірна Національної школи суддів України виборола друге місце в Кубку “Феміди”

9 жовтня 2021 року завершився турнір з мініфутболу серед суддів і працівників апаратів судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка “Феміди”. Збірна Національної школи суддів України – команда Суддівський Шкільний Альянс підтвердила свої цьогорічні чемпіонські настрої, посівши високе друге місце серед 27 команд судових установ.

Найбільша інтрига цьогорічного розіграшу зберігалася до фінального матчу за першість кубку. У ньому зійшлися дві найкращі команди турніру – Касаційного адміністративного суду та Суддівського Шкільного Альянсу. Гра фіналістів очікувано проходила на високих швидкостях та у щільній боротьбі за кожен м’яч. Проте, фортуна виявилася більш прихильною до гравців КАСу і вони заслужено вибороли своє чемпіонство.

Обидві команди вже традиційно підтримували десятки вболівальників, які надихали та мотивували до перемоги своїх фаворитів. Дехто з них під час гри навіть встиг сфотографуватися із головним призом, поки той “мовчазно” чекав на своїх переможців.

У день фіналу відбулося урочисте нагородження команд-переможниць за участі багатьох поважних представників судової влади. Окрім вручення переможцям кубків та медалей за перші три місця, окремих гравців команд було відзначено спеціальними нагородами. Зокрема, кращим польовим гравцем визнали футболіста збірної Національної школи суддів України Владислава Пату, кращим воротарем турніру став Артур Кожевніков, бомбардиром – Дмитро Якубець, захисником – Олександр Семенюк. Також спеціальний приз “За волю до перемоги” отримала команда Сьомого апеляційного адміністративного округу, яка посіла загальне четверте місце в турнірі.

За час турніру збірна Національної школи суддів України зіграла чимало цікавих та результативних матчів. У груповому етапі команда зайняла друге місце. Першим, до речі, став все той же Касаційній адміністративний суд, який також грав у цій турнірній групі. На етапі плей-оф команда Суддівського Шкільного Альянсу переграла команди Господарського суду міста Києва, Святошинського районного суду міста Києва та Сьомого апеляційного адміністративного округу.

Загалом, турнір вийшов емоційним та багатим на цікаві ігрові моменти. Цьому безперечно сприяла і потужна підтримка вболівальників команд, за що їм особлива подяка. Дякуємо також усім командам за спортивну боротьбу та окремо ініціаторам і організаторам цьогорічного турніру, які, незважаючи на карантинні обмеження, все ж знайшли можливість подарувати представникам української судової системи свято футболу. Готуємося до наступного футбольного року!