Національна школа суддів України

Комунікативні компетенції працівників апаратів судів

21 січня 2022 року Національна школа суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на семінарі “Емоційна компетентність як складова психічного здоров’я працівників апаратів судів”.

Директор регіонального відділення Олександр Мартиненко ознайомив учасників із програмою семінару, представив викладача, а також звернув увагу на необхідність отримання працівниками апаратів судів  додаткових знань і практичних навичок для підвищення професійного рівня.

Для проведення семінару запрошено доцента кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидата психологічних наук Аліну Бунас.

Під час семінару викладач зупиниться на основних психологічних проблемах сучасної людини та розгляне базові комунікативні компетенції працівників апаратів судів у реалізації професійної діяльності.

Слухачі візьмуть участь в обговоренні відеороликів і експрес-опитуванні щодо емоційної компетентності особистості.

Повний текст програми семінару розміщено на вебсайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.