Національна школа суддів України

Комунікаційна діяльність органів системи правосуддя

13 вересня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–семінар–практикум для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в м. Києві та Київській області “Ефективна комунікація у професійній діяльності”. 

Семінар–практикум розпочала головний спеціаліст відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Наталія Буряк, яка ознайомила учасників та учасниць з програмою семінару–практикуму, окреслила його зміст, мету й цілі, та  визначила правила роботи.

Викладачкою на семінарі–практикумі була суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко, яка у своїй презентації акцентувала увагу співробітників і співробітниць Служби на значимості комунікаційної діяльності органів системи правосуддя, звернула увагу на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

Слухачі та слухачки під час семінару–практикуму оволодіють знаннями й уміннями, які допоможуть ефективно запобігати та долати кризові ситуації у професійній діяльності.