Національна школа суддів України

Вивчення демократичних стандартів взаємодії судів із засобами масової інформації

15 березня 2018 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить тренінг на тему: “Комунікативна діяльність судів” в межах підготовки суддів місцевих загальних судів.

Вітальними словами тренінг відкрив директор Дніпропетровського регіонального відділення Олександр Мартиненко, який ознайомив слухачів з метою, програмою і регламентом роботи заходу, а також із суддями-викладачами і фасилітаторами тренінгу.

Для проведення тренінгу запрошені: суддя Василь Ільков, доктор юридичних наук - модератор; судді Олександр Крижний, Володимир Гевко, Олена Турова.

Під час тренінгу судді прослухають лекцію щодо налагодження зв’язку з громадськістю в суді; обговорять проблемні питання щодо внутрішньої і зовнішньої комунікації, розглянуть демократичні стандарти взаємодії судів із засобами масової інформації, а також процес організації спілкування в умовах конфлікту.

На тренінгу учасники отримають інформацію на 6 міні-лекціях з використанням презентацій Power Point і у виконанні практичних завдань.  

Також, на тренінгу слухачі пройдуть вхідне опитування з використанням клікерів, а також братимуть участь у мозковому штурмі і обговоренні відеоролика “Актриса”.

Після завершення тренінгу, відповідно до вимог закону, судді отримають анкети оцінювання, а в кінці підготовки суддів відбудеться анкетне опитування щодо якості проведеного тренінгу.

Повний текст програми тренінгу розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка суддів”.