Національна школа суддів України

Обмін досвідом підготовки суддів

12  червня 2018 року у рамках співпраці Національної школи суддів України, Верховного Суду та Проекту ЄС Twinning “Посилення інституційної спроможності Верховного Суду у сфері захисту прав людини на національному рівні” розпочато тренінг для тренерів на тему “Сучасні методики навчання дорослих”.

З вітальними промовами  на тренінгу виступила Наталія Шукліна, проректор з науково-дослідної роботи Національної школи суддів України та Яутріте Брієде, постійний радник проекту Twinning.

Із суддями-тренерами протягом двох днів обмінюватимуться досвідом експерти Проекту Twinning пані Інга Павула, експерт з проведення тренінгів для тренерів, національний та міжнародний консультант у методологічній сфері для місцевих органів управління, Міністерства освіти,  Центру підготовки суддів Латвійської Республіки та пані Інесе Авота, заступник директора, спеціаліст з розробки програм підготовки суддів Центру підготовки суддів Латвійської Республіки.

Програмою передбачено фахове спілкування з питань особливостей навчання дорослих щодо застосування інтерактивних методик у процесі підготовки суддів.