Національна школа суддів України

Онлайн семінар–практикум для співробітників Служби судової охорони

25 червня 2020 року Національна школа суддів України спільно зі Службою судової охорони провела в онлайн семінар для співробітників територіальних управлінь Служби судової охорони в Одеській,  Миколаївській і  Херсонській областях “Практичні та психологічні особливості спілкування працівників Служби судової охорони з відвідувачами суду. Ефективна комунікація у професійній діяльності”.

За допомогою програми “ZOOM” участь у підготовці взяли 56 співробітників Служби судової охорони.

Семінар розпочав проректор Володимир Мазурок, який презентував основні напрямки діяльності Національної школи суддів України з підготовки співробітників Служби судової охорони. Проректор підкреслив значимість співпраці установ системи правосуддя для постійного вдосконалення знань і професійних навичок, розповів про проведені та заплановані заняття для співробітників Служби судової охорони в усіх регіонах.

Начальник Територіального управління  Служби судової охорони в Одеській області Петро Талпа на початку семінару–практикуму зазначив про потреби своїх колег – співробітників територіальних управлінь Служби у проходженні підготовки, яку організовує та проводить Національна школа суддів України.  

Директор регіонального відділення Валерій Левенець представив викладачів і програму заняття.

У ході семінару суддя господарського суду Одеської області Юлія Бездоля акцентувалася увага на значимість комунікаційної діяльності органів судової влади. Викладачка звернула увагу на ключові меседжі комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.

Головний спеціаліст–психолог відділу науково–методичного супроводження психологічної підготовки суддів Анжеліка Фарафонова зацікавила слухацьку аудиторію інтерактивною презентацією щодо психологічних аспектів спілкування працівників  Служби судової охорони з відвідувачами суду, під час якої також надав поради, корисні в повсякденному спілкуванні. Викладачка окремо зупинилася на особливостях професійного вигорання та шляхах його запобігання.

За результатами проведення семінару–практикуму його учасники й учасниці отримали відповідні сертифікати.