Національна школа суддів України

Організація роботи суду в умовах реформування судової системи

7 червня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з господарським судом міста Києва провела семінар для працівників апарату цього суду на тему: “Актуальні питання організації роботи суду в умовах реформування судової системи”.

Вітальними словами семінар відкрила керівник апарату суду Ольга Кривенко, яка наголосила на актуальності  проведення такого заходу в умовах реформування судової системи та оптимізації судів, а також необхідності напрацювання практичного досвіду, зокрема  в організації роботи служби управління персоналом. Провів захід начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк.

Розпочався семінар з обговорення проблемних питань організації роботи суду в умовах реформування судової системи, застосування нормативних актів та регулювання практичних аспектів у процесі ліквідації судів.

Викладач роз’яснив присутнім, як організувати ефективну роботу кадрової служби під час та після реорганізації суду, оперативно та правильно підготувати першочергові розпорядчі акти щодо організації роботи новоутвореного суду, визначити його структуру та штатний розпис, утворити структурні підрозділи. 

Учасники обговорили актуальні питання та практичні моменти звільнення, переведення суддів і працівників апарату у зв’язку з реорганізацією. Олег Цимбалюк поділився порадами, як досягти позитивних результатів та уникнути помилок у ліквідаційній процедурі. 

Семінар було насичено питаннями та дискусіями, присутні обмінялися думками, отримали відповіді на всі свої запитання та корисні практичні рекомендації від викладача.