Національна школа суддів України

Основи тайм–менеджменту на дистанційних заняттях

5 –19 квітня 2021 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс підвищення рівня кваліфікації помічників суддів і секретарів судових засідань “Тайм-менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання”.

Під час дистанційних занять працівники апаратів судів  ознайомляться з основами тайм–менеджменту, дізнаються про найважливіші методи планування робочого часу та його раціонального використання для підвищення ефективності роботи. Помічники суддів і секретарі судових засідань оволодіють практичними навичками визначення пріоритетів у роботі, установлення професійних цілей та їх досягнення, навчаться визначати “поглиначів часу” та боротися з ними.

Дистанційний курс складається з двох модулів, у кожному з яких необхідно ознайомитися з теоретичним матеріалом і виконати практичні завдання. Розробники курсу передбачили можливість спілкуватися на форумі з колегами, обговорювати актуальні проблеми та отримувати консультації  викладачів з тематики модулів.

Курс розроблено Національною школою суддів України із залученням суддів і працівників апаратів судів.

Віддалений доступ до дистанційних курсів для працівників апаратів судів забезпечують відділи інформаційних технологій і підготовки працівників апаратів судів.