Національна школа суддів України

Особливості декларування: практичні рекомендації

20 січня 2022 року Національна школа суддів України провела для працівників територіальних управлінь Служби судової охорони  в Донецькій, Полтавській, Сумській, Луганській і Харківській областях онлайн-семінар “Деклараційна кампанія – 2022: покрокова інструкція”.

Директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал розпочала роботу дистанційного семінару, зазначила актуальність його тематики.

Викладачами для проведення онлайнового заняття залучено суддю Інну Білоус та головного редактора видання “Держслужбовець” Андрія Мацокіна.

Під час онлайнового семінару працівники територіальних управлінь Служби судової охорони дізналися про новели в антикорупційному законодавстві, що стосуються декларування доходів; отримали практичні рекомендації з прикладами заповнення електронної форми декларації; розглянули питання щодо відповідальності за порушення антикорупційного законодавства та взяли участь у модерованій дискусії в обговоренні питань заняття.

На завершення дистанційного заняття  працівники Служби судової охорони в анкетах зворотного зв’язку надали свої відгуки, зауваження та пропозиції щодо вдосконалення майбутніх занять.