Національна школа суддів України

Особливості розгляду земельних спорів

21 травня 2019 року Національна школа суддів України в місті Києві провела засідання групи розробників тренінгу для суддів господарської юрисдикції на тему “Особливості розгляду земельних спорів”.

Участь у засіданні взяли судді господарських судів Дмитро Бездоля, Олеся Галамай, Олена Коротун, Андрій Черногуз, начальник управління забезпечення роботи судової палати для розгляду справ щодо земельних відносин та права власності секретаріату Касаційного господарського суду Леся Зуєвич та викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Блінова. Модератором був викладач–координатор цього ж відділу Олександр Потильчак, який відкрив засідання, ознайомив учасників з метою та форматом роботи, визначив основні завдання та очікувані результати за наслідками виконаної роботи.

У ході засідання розробники напрацювали структуру тренінгу, провели загальне обговорення тем та практичних завдань, а також визначили строки та відповідальних за підготовку матеріалів.

На завершення зустрічі Олександр Потильчак узагальнив пропозиції присутніх, визначив напрямки подальшої роботи і підвів підсумки проведеного засідання, окремо відзначивши результативність командної роботи.