Національна школа суддів України

Особливості якісного управління персоналом суду

20–23 вересня 2021 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку спеціалістів служб управління персоналом місцевих та апеляційних судів.

Заступник директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова привітала слухачів і ознайомила з програмою та порядком проходження підготовки.

З учасниками підготовки будуть працювати викладачі Національної школи суддів України Наталія Ахтирська, Оксана Кабиш, Тамара Закревська, Олена Мілієнко, Тетяна Аілінчій, Тетяна Богданевич.

Також з колегами проведуть лекції керівник апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду Світлана Плотніцька, начальник  відділу по роботі з персоналом Сьомого апеляційного адміністративного суду Альона Тищишина, керівник  апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник.

На численні запити учасників підготовки заступник начальника відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Дар’я Антонюк ознайомить з алгоритмом дій щодо шифрування електронних трудових книжок та їх передачі до Пенсійного фонду.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Міжрегіонального управління НАДС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ілона Шафікова поспілкується з учасниками щодо порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців системи правосуддя, а також щодо складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності та професійне навчання державних службовців.

У ході підготовки слухачі удосконалять свої знання та практичні навички, необхідні для професійного виконання своїх посадових обов’язків, обміняються досвідом, отримають відповіді на актуальні питання та корисні практичні поради від викладачів.

З програмою підготовки можна ознайомитись на сайті Національної школи суддів України.