Національна школа суддів України

Ознайомлення зі складовими організації кримінального судочинства

З метою комплексної оцінки проходження стажування кандидатками та кандидатами на посади суддів у місцевих судах працівники Національної школи суддів України продовжують відвідування місцевих судів, в яких проводиться стажування з кримінального судочинства. 

13 березня 2019 року заступник начальника та викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Галина Юровська, Тамара Закревська та суддя Андрій Нижний відвідали Дніпровський районний суд міста Києва.

У цьому місцевому стажування проходять 16 кандидаток і кандидатів на посади суддів. Їхніми наставниками (коучами) є досвідчені судді Оксана Бірса, Ірина Галига, Олена Козачук, Віра Левко, Оксана Метелешко, Світлана Старовойтова, які на високому фаховому рівні готують майбутніх колег до професійної діяльності.

Під час візиту були проведені спільні наради з коучами та їхніми підопічними, на яких відзначалися належний рівень організації стажування, забезпечення слухачок і слухачів місцями для виконання індивідуальних планів стажування та детального ознайомлення зі складовими організації кримінального судочинства в суді.