Національна школа суддів України

Передача суддівського досвіду буде ефективною

12 грудня 2018 року в місті Києві проректор Володимир Мазурок та голова господарського суду міста Києва Валерій Князьков детально обговорили питання організації проходження стажування кандидатами на посаду судді в цьому суді.

24 суддів–коучів у період з 13 грудня 2018 року до 4 січня 2019 року будуть допомагати 76 майбутнім суддям сформувати практичні навички роботи судді господарської юрисдикції.

Усі судді господарського суду міста Києва, які будуть наставниками, на спеціалізованому тренінгу отримали необхідні методичні знання для ефективної передачі свого суддівського досвіду слухачкам і слухачам Національної школи суддів України у процесі цього стажування.

Участь у цій зустрічі взяли координатор блоку господарської юрисдикції Олександр Потильчак, начальник відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Олександр Гашицький, заступник голови суду Петро Паламар і працівники апарату цього суду. 

Співпраця Національної школи суддів України та господарського суду міста Києва у сфері підготовки кадрів має принести позитивні зміни в діяльності системи правосуддя України.