Національна школа суддів України

Підбиття підсумків діяльності проекту

21 червня 2019 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук взяв участь у заході з нагоди офіційного закриття проекту Twinning “Посилення інституційної спроможності Верховного Суду у сфері захисту прав людини на національному рівні” (далі - Проект). 

З вітальними словами виступили голова Верховного Суду Валентина Данішевська та національний керівник Проекту, суддя Верховного Суду України Олег Кривенда. До вітального слова доєднались також почесні гості – голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, керівник юридично-консульського відділу посольства Федеративної Республіки Німеччина (далі - ФРН) в Україні Йенс Краус-Массе та директор Німецького фонду міжнародного правового співробітництва Штефан Хюльсхьорстер.  

Під час заходу були представлені результати діяльності Проекту, з-поміж яких і результати плідної співпраці Національної школи суддів України та Проекту у сфері навчання суддів та працівників апарату Верховного Суду, та експертні рекомендації.

По завершенню офіційної частини ректор Національної школи суддів України вручив почесні відзнаки Національної школи суддів України керівнику Проекту, віце-президенту Вищого суду землі в Кельні ФРН Крістіану Шмітц-Юстену та постійному раднику Проекту Яутріте Бріеде.

На церемонії офіційного закриття Проекту участь від Національної школи суддів України також взяли проректор Анатолій Костенко, начальник відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова та начальник відділу  підготовки працівників апаратів судів Віктор Лисак.