Національна школа суддів України

Підготовка до проведення всеукраїнського семінару для суддів і помічників суддів

31 січня 2023 року в Національній школі суддів України під головуванням заступниці начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольги КОРОТКОВОЇ відбулося онлайн–засідання групи розробників по підготовці до всеукраїнського семінару для суддів і помічників суддів місцевих загальних судів “Практичні аспекти розгляду справ про адміністративні правопорушення в суді першої інстанції”.

Участь в обговоренні узяли: суддя Шевченківського районного суду м. Києва Лариса РАДУЦЬКА та працівниця Національної школи суддів України Юлія НАЙДЕНКО.

Під час робочої зустрічі учасники презентували попередньо напрацьовані матеріали, обговорили зміни внесені до Кримінального кодексу України,  Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності військовослужбовців за військові правопорушення, внесли пропозиції про доповнення матеріалів питаннями розмежування адміністративної та кримінальної відповідальності військовослужбовців, а також поділились думками щодо останньої судової практики.

Проведення всеукраїнського семінару заплановано на 03.02.2023 року.