Національна школа суддів України

Майбутні судді здають іспити

На базі Харківського національного університету внутрішніх справ і за участю його працівників проведено тестування кандидатів на посаду судді серед слухачів Національної школи суддів України.

Майбутні служителі Феміди пройшли комп’ютерне тестування з теоретичної частини – знання законів та інших нормативно-правових актів, а напередодні виконали практичні завдання з галузі господарського судочинства. За словами проректора по забезпеченню організаційної діяльності Національної школи суддів України Володимира Мазурка, отримані результати будуть направлені до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, де й буде вирішено, кого із слухачів буде допущено до складання кваліфікаційного іспиту і за його результатами зарахований до резерву кандидатів на посаду судді.

Від себе особисто та від імені усіх слухачів Національної школи суддів України денної та заочної форми навчання Володимир Мазурок висловив вдячність керівництву Харківського національного університету внутрішніх справ за надану можливість провести тестування одразу 122 слухачів школи та працівникам університету – за технічне супроводження тестового заліку, а також висловив побажання щодо подальшого продовження плідної співпраці.

Джерело ВЗГ ХНУВС