Національна школа суддів України

НШС готуватиме суддів разом з Апеляційним судом Києва // Закон і Бізнес

Закон і Бізнес


НШС готуватиме суддів разом з Апеляційним судом Києва



04.12.2013 10:31

Уперше в Україні буде укладено угоду про співробітництво між Апеляційним судом Києва та Національною школою суддів України з питання підготовки висококваліфікованих кадрів для судової системи.


Відповідне рішення було ухвалене під час загальних зборів суддів Апеляційного суду міста Києва, на яких був присутній також ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук, повідомили виданню «Закон і Бізнес» у прес-службі суду.

Голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко представив колективу суду М.Оніщука, пригадав історію добрих стосунків з НШС, разом із тим відмітивши, що подібна зустріч у суддів відбувається вперше. А.Чернушенко наголосив, що наразі усім суддям спільними зусиллями Апеляційного суду необхідно надати допомогу керівництву і колективу Національної школи суддів з метою її перетворення у потужний та знаний заклад суддівської освіти.

В свою чергу М.Оніщук поділився із суддями баченням пріоритетів діяльності НШС, відзначивши, що роль суддівського співтовариства, і зокрема, суддів Апеляційного суду Києва у цьому процесі певною мірою буде визначальною. Він повідомив, що НШС планує змінити методологічні підходи до підготовки суддів, щоб навчання для них було цікавим і максимально ефективним.

Закон і Бізнес