Національна школа суддів України

НШС проводить набір викладачів для спецпідготовки суддів // Закон і Бізнес

Закон і Бізнес


НШС проводить набір викладачів для спецпідготовки суддів


01.02.2016 10:14

Національна школа суддів України оголосила конкурсний добір викладачів (тренерів) для проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Для участі в конкурсі запрошуються судді, працівники апарату судів, соціологи, психологи, економісти, експерти.


Як повідомили "ЗіБ" у НШС, конкурс оголошено з метою проведення у 2016 році спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді на належному рівні.

Зокрема, програма спецпідготовки кандидатів на посаду судді передбачає наступні блоки:

І. Основи організації суду та діяльності судді.

ІІ. Цивільне судочинство.

ІІІ. Господарське судочинство.

ІV. Кримінальне судочинство та судочинство у справах про адміністративні правопорушення.

V. Адміністративне судочинство.

VI. Суддівські компетенції.

Для участі в конкурсі запрошуються судді судів загальної юрисдикції та інші особи, які можуть бути залучені до науково–викладацької діяльності в НШСУ для реалізації Програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають заповнити анкету для участі в конкурсі викладачів (тренерів) спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та надіслати її до 19 лютого 2016 року до відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді НШСУ.

Особи, які не є суддями, чи суддями у відставці або працівниками апарату судів (соціологи, психологи, економісти, експерти, що мають іншу спеціалізацію) додатково подають інформацію про участь викладачем (тренером) у підготовці суддів.