Національна школа суддів України

Презентовано Посібник для суддів з питань інтелектуальної власності

26 липня 2018 року у місті Києві презентовано Посібник для суддів з питань інтелектуальної власності. Захід відбувся за сприяння Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у координації з Федеральним судовим центром, Вищою радою правосуддя, Верховним Судом.

Із вітальним словом до учасників заходу, серед яких були судді господарських судів, науковці, українські та міжнародні експерти виступили Старший юридичний радник Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США Ннамді Езера, Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк, заступник Голови Верховного Суду, Голова Касаційного господарського суду, к.ю.н. Богдан Львов, директор Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності НАПрН, д.ю.н. Олена Орлюк та виконуюча обов’язки ректора Національної школи суддів України, к.ю.н. Наталія Шукліна.

Члени авторського колективу «Посібника для суддів з інтелектуальної власності» розповіли про ідею та історію створення видання, його місію та зміст. Видання розраховане на суддів, адвокатів, юрисконсультів як практичний довідник щодо судового розгляду справ у сфері захисту прав на об’єкти інтелектуальної власності та містить інформацію про правову охорону низки об’єктів інтелектуальної власності і судову практику їх захисту.