Національна школа суддів України

Принципи та етапи формування команди

4 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області “Побудова ефективної команди”.

Онлайн–тренінг відкрили заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко, директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна та заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Василь Лешко та підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді Максим Ходаківський та Тетяна Дудар, працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Тамара Закревська та Діана Сніцаренко успішно презентували матеріали тренінгу, провели практичні вправи та відповіли на питання учасників тренінгу.

Тамара Закревська ознайомила слухачів  з основними принципами та етапами формування команди. Судді Максим Ходаківський та Тетяна Дудар мали доповіді щодо особливостей командотворення в публічній службі, зокрема, у системі правосуддя, та щодо налагодження комунікативних зв’язків між членами команди.

Андрій Маслюк поспілкувався з слухачами про психологічні особливості командотворення в системі правосуддя, вирішення конфліктів у професійній діяльності та про засоби комунікативної компетентності для ефективної взаємодії в колективі.

Під час онлайнтренінгу співробітники Служби судової охорони оволоділи вміннями та навичками щодо основних принципів та етапів формування команди, психологічними особливостями та налагодженням комунікативних зв’язків між членами команди у системі правосуддя.

За результатами проведення тренінгу учасники отримають сертифікати.