Національна школа суддів України

Проблемні питання, що виникають під час розгляду корпоративних спорів

14 березня 2018 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для помічників суддів окружних і апеляційних господарських судів на тему: “Проблемні питання, що виникають під час розгляду господарськими судами корпоративних спорів”.

У семінарі беруть участь 19 помічників суддів.

Вітальними словами захід відкрив директор регіонального відділення Олександр Мартиненко, який звернув увагу на актуальність теми та ознайомив із регламентом семінару.

Для проведення семінару запрошено суддів Олександра Крижного і Володимира Гевка, які поділяться зі слухачами теоретичними знаннями щодо поняття, ознак і видів корпоративних спорів, а також зупиняться на розгляді проблем підвідомчості та підсудності справ.

Цікавою та корисною буде інтерактивна лекція з використанням презентації Power Point на тему: “Особливості розгляду спорів про визнання недійсним рішення загальних зборів та про визнання недійсними установчих документів”.

Також працівники апаратів розглянуть питання щодо захисту майнових корпоративних прав, набуття, передачі та припинення корпоративних прав, зосередять увагу на проблемах захисту прав про надання інформації  та ознайомляться з  особливостями розгляду похідних позовів.

Слухачі візьмуть участь у експрес-опитуванні за допомогою клікерів.

Під час семінару працівники апаратів судів отримають авторитетні, професійні та змістовні відповіді суддів-викладачів на всі свої запитання.

Із повним текстом програми  семінару можна ознайомитись на веб-сайті Національної школи суддів України.