Національна школа суддів України

Продовжуємо роботу над тренінгом щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом

30 березня 2020 року представники Національної школи суддів України зустрілися з Проектом РЄ і ЄС “Посилення заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні”. Захід відбувався онлайн через веб-платформу Ради Європи.

Від Національної школи суддів у зустрічі взяли участь проректор Наталія Шукліна і заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Олександр Іщенко. Від Проекту – менеджер Сергій Рибченко та національний експерт Тетяна Дмитренко.

Сторони обговорили організаційні питання роботи, структуру курсу “Судовий розгляд кримінальних проваджень щодо легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом”, обмінялися баченнями щодо змістовного наповнення навчальних модулів курсу та визначили плани співпраці на найближчу перспективу.

Проректор Наталія Шукліна поділилася планами та завданнями Національної школи суддів України щодо навчання суддів Вищого антикорупційного суду у 2020 році. На завершення зустрічі вона побажала всім міцного здоров’я та запевнила, що Національна школа суддів України налаштована на конструктивну співпрацю!