Національна школа суддів України

Професійна та особиста етика працівників апаратів судів

20 грудня 2017 року в місті Львові місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів судів на тему: “Особиста, професійна та організаційна етика працівників апаратів судів”.

Директор регіонального відділення Оксана Польна відкрила семінар та представила викладачів – суддю Ганну Шендрікову, заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Марію Коник та психолога, магістра філософії Ольгу Уралову. Директор поділилася позитивними враженнями від активної участі працівників апаратів судів у проведених регіональним відділенням заходах та зосередила увагу на важливості професіоналізму і відданості роботі працівників судів.

У ході семінару працівники апаратів судів розглянули основні засади етики поведінки держаного службовця як невід’ємної складової суспільної довіри. Здебільшого, увагу слухачів було зосереджено на питаннях щодо поведінки працівників апарату суду в стресовій ситуації, організаційної етики в колективі  та психологічного здоров’я.

Учасники працювали в малих групах, презентували результати виконання завдань колегам та обговорювали найбільш актуальні у професійній діяльності теми.