Національна школа суддів України

Семінар із питань лідерства

18–20  вересня 2019 року в селі Стрілки Львівської області Національна школа суддів України у співпраці з Проектом USAID “Нове правосуддя” проводить семінар для голів судів з питань лідерства.

Вітальними словами семінар розпочали проректор з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Анатолій Костенко та радник з правових питань Проекту USAID “Нове правосуддя” Ірина Зарецька.

Для проведення семінару запрошено директора Програми судового адміністрування та проекту JERITT Школи кримінального правосуддя Університету штату Мічиган Доктора Морін Коннер.

У ході семінару очільники судів опрацюють низку модулів, які допоможуть сформувати свій стиль комунікування та манеру поведінки, опанують основи лідерства, що є невід’ємною частиною становлення керівника як лідера. Виконання практичних завдань забезпечить спроможність голів судів очолювати роботу з розробки, упровадження і підтримання структури та процесу управління, виявляти проблеми і визначати потреби в коригуванні,  мотивувати працівників суду до роботи. Голови судів поглиблять свої технічні знання і вдосконалять навички управління роботою суду.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка суддів”.