Національна школа суддів України

Шляхи оптимізації робочого часу працівниками апаратів судів

10 липня 2020 року в Дніпровському регіональному відділенні в онлайн режимі відбудеться підготовка працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на семінарі на тему: “Основи тайм-менеджменту. Ефективне використання робочого часу”.

Семінар відкрили директор регіонального відділення, суддя у відставці, Заслужений юрист України Олександр Мартиненко і заступник директора регіонального відділення, кандидат наук з державного управління Алла Баштанник, які звернули увагу учасників на важливості роботи працівників апаратів судів в команді та на ефективному використання робочого часу під час виконання ними своїх обов’язків, а також познайомили слухачів з програмою семінару і доцентом кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидатом психологічних наук Аліною Бунас.

На семінарі викладач значну увагу приділила розгляду методів планування та оптимізації робочого часу, а також розглянула психологічні особливості трудової комунікації та розповіла про основи ефективного управління часом.  

Програмою семінару було передбачено обговорення проблем працівників апаратів судів, що виникають під час роботи в суді з колегами і надання викладачем відповідей на запитання учасників семінару, які вони надсилали у форумі або по вайберу.

Свої враження від участі у вищезазначеному заході учасники семінару матимуть можливість висловити під час заповнення анкети опитування.

З повним текстом програми семінару можна ознайомитись на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.