Національна школа суддів України

Співпраця установ

22 серпня 2017 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук і ректор Національної академії прокуратури Іван Присяжнюк підписали  меморандум про співпрацю між установами, завданнями яких є підготовка висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя.

Головними положеннями цього меморандуму є поєднання зусиль для розвитку професійної підготовки суддів і прокурорів.

Ректор Національної академії прокуратури Іван Присяжнюк подарував до бібліотеки Національної школи суддів України збірку фахових видань Національної академія прокуратури України за останній рік.

З метою подальшої реалізації положень меморандуму сторони домовилися про організацію спільних наукових та науково–практичних заходів, залучення представників обох установ до видавничої діяльності.

У ході підписання меморандуму між сторонами була досягнута домовленість про участь у підготовці та розробці посібників, методичних рекомендацій і узагальнень практики для забезпечення процесу професійної підготовки судових кадрів і підготовки працівників органів прокуратури.

Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук запевнив колег із Національної академії прокуратури про готовність допомогти у становленні підготовки викладачів (тренерів) для підвищення кваліфікації кадрів для системи правосуддя.