Національна школа суддів України

Стратегія розвитку суддівської освіти

18 грудня 2020 року в місті Києві ректор Микола Оніщук провів засідання Науково–методичної ради Національної школи суддів України, на якому було представлено та обговорено Стратегію розвитку суддівської освіти в Україні на 2021–2025 роки.

У засіданні взяли участь Голова Верховного Суду Валентина Данішевська, суддя Конституційного Суду України Віктор Городовенко, голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош, проректори Наталія Шукліна, Володимир Мазурок, Анатолій Костенко, керівниці відділів Тетяна Фулей, Тетяна Пустовойтова, Оксана Шамрай, декан факультету міжнародних відносин Національного авіаційного університету Юрій Волошин, в. о. директора Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Орлюк, заступниця керівника програми USAID реформування сектору юстиції “Нове правосуддя” Наталія Петрова, директор Науково-дослідного інституту порівняльного публічного права та міжнародного права Ужгородського національного університету Михайло Савчин.

Під час засідання ректор Микола Оніщук підбив підсумки діяльності Національної школи суддів України у 2020 році, а також окреслив основні завдання та стратегічні напрями роботи установи у 2021 році.

У ході роботи засідання було заслухано доповіді, які зробили проректорка Наталія Шукліна про результати науково–дослідної та науково–методичної роботи у 2020 році, та очільниця відділу Тетяна Фулей, яка представила Стратегію розвитку суддівської освіти в Україні на 2021–2025 роки.

Після обговорення зазначених доповідей було затверджено Стратегію розвитку суддівської освіти в Україні на 2021–2025 роки.

Під час засідання також відбулася приємна подія – очільниці відділу міжнародного співробітництва Тетяні Пустовойтовій вручили Почесну грамоту Верховного Суду та нагрудний знак за вагомий особистий внесок у розвиток судочинства та судоустрою.