Національна школа суддів України

Стрес у професійній діяльності та резистентність до нього

5  жовтня 2021 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України провело тренінг у межах підготовки суддів місцевих господарських судів Основи саморегуляції та її роль в адаптації до діяльності судді”. 

Тренінг відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, представила викладачів та запропонувала його учасникам брати активну участь в обговореннях та виконувати практичні вправи, що дозволить закріпити навички, необхідні як в роботі, так і в повсякденному житті.

Захід для суддів проведуть начальниця відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Національної школи суддів України Ганна Савченко, заступник начальниці цього відділу Андрій Маслюк і психологиня Анжеліка Фарафонова та екс-голова Комітету етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів Ради суддів України, суддя Вищого адміністративного суду України у відставці, кандидатка юридичних наук, заслужена юристка України Тетяна Чумаченко.

Програма тренінгу передбачає проходження трьох модулів, на яких буде опрацьовано питання стресу у професійній діяльності та резистентності до нього, основ саморегуляції та практик саморегуляції.

Судді пройдуть експрес-опитування та виконають практичні вправи для засвоєння матеріалу по кожному із запропонованих модулів. Також слухачі матимуть змогу обмінятися думками за результатами виконання завдань.