Національна школа суддів України

Тактики виходу із конфліктних ситуацій

7 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів “Психологія відносин у колективі. Тактики виходу із конфліктних ситуацій. Міжособистісна взаємодія у колективі апарату суду. Особисті кордони”.

Семінар відкрила директорка Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, яка представила викладачів та ознайомила із програмою заходу.

Семінар проведуть заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Національної школи суддів України, доктор психологічних наук Андрій Маслюк та психологиня цього відділу Анжеліка Фарафонова.

Андрій Маслюк розповість про способи вирішення конфліктів у професійній діяльності працівників апаратів судів, залучить учасників семінару до виконання практичних вправ із наступним обговоренням їх результатів. Анжеліка Фарафонова поділиться зі слухачами інформацією про засоби комунікативної компетентності для підвищення ефективності взаємодії працівників апаратів судів з колегами.

Окрім того, під час семінару працівники апаратів місцевих та апеляційних судів проаналізують модельні ситуації, пов’язані з виникненням та розв’язанням конфліктів у суді, та отримають навички вирішення суперечок.