Національна школа суддів України

Тренінг про особливості вирішення трудових і житлових спорів підготовлено до апробації

5 жовтня 2017 року в Національній школі суддів України продовжилася активна робота групи розробників над завершенням  створення тренінгів  блоку з цивільного судочинства для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, зокрема щодо особливостей вирішення сімейних і спадкових спорів, а також  розгляду справ про відшкодування шкоди.

Засідання групи розробників відкрили проректор з підготовки кадрів для судових органів  Анатолій Костенко та  заступник начальника відділу підготовки викладачів Галина Юровська.

За активну участь у підготовці тренінгів для здійснення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та з нагоди Дня юриста Анатолій Костенко вручив Почесні грамоти Національної школи суддів України суддям Василю Даценку, Олександру Тиханському та Костянтину Медведєву.

Розробники обговорили побажання суддів, які були висловлені на завершення тренінгів для викладачів (тренерів), проведених у місті Одесі.

На цьому засіданні групи розробників тренінгів було остаточно узгоджено та схвалено структури тренінгів відповідно до вимог наказу ректора від 22 травня 2017 року № 19. Підготовлені матеріали тренінгів буде розміщено на електронному ресурсі – ними зможуть користуватися викладачі Національної школи суддів України.

Крім цього, судді обговорили матеріали та підготували до апробації тренінги про особливості трудових і житлових спорів.