Національна школа суддів України

Удосконалення курсів цивільного судочинства для майбутніх суддів

13 червня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося засідання групи розробників курсів для блоку цивільного судочинства спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, координатором якого є Галина Юровська.

Проректор Володимир Мазурок запропонував розробникам курсів,  які же проводили заняття зі слухачами та слухачками спеціальної підготовки, поділитись своїми враженнями, зробити зауваження та надати пропозиції щодо організації, проведення, подачі матеріалів тренінгів, що будуть проводитись уже у вересні 2018 року.

Учасники засідання звернули увагу на належну організацію та технічне забезпечення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки. Однак, зауважили про доцільність збільшення часу  для подачі матеріалів тренінгів.

Розробники обговорили зауваження та пропозиції до матеріалів тренінгів, висловлених викладачами, які проводили заняття з цивільного судочинства, узагальнили та прийняли рішення про необхідність врахування їх у подальшій підготовці  матеріалів тренінгів.