Національна школа суддів України

Удосконалити навички суддів у підготовці судових рішень

13 грудня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося засідання групи розробників тренінгу: “Актуальні питання написання судових рішень у світлі новел процесуального законодавства в господарському судочинстві”.

Зазначений курс розробляється з огляду на новели господарського процесуального законодавства та покликаний удосконалити навички суддів із написання судових рішень відповідно до практик Верховного та Європейського судів. 

У програмі цього тренінгу передбачено використання інтерактивних методів професійної підготовки аудиторії та орієнтований на слухачів, які вже мають досвід роботи на посаді судді. До курсу включено 5 тем, змістовне наповнення яких включає презентації Power Point, експрес–опитування, практичні завдання тощо.

Курс з написання судових рішень розробляють судді Валентина Кузьменко (очільниця групи), Володимир Гевко, Олександр Крижний, Олексій Омельян, Олена Янюк та провідний науковий співробітник відділу науково-методичних досліджень проблем судочинства Ганна Бахарєва.