Національна школа суддів України

Відбулася чергова зустріч з Державною Установою “Центр пробації”

28 серпня 2019 року Національна школа суддів України разом з представниками державної установи “Центр пробації” провели третє засідання робочої групи на якій обговорили питання щодо:

-  написання навчального посібника для кандидатів на посаду судді, суддів першої інстанції та працівників апарату на тему «Роль пробації у кримінальному судочинстві України»;

-  розробки дистанційного курсу для суддів, кандидатів на посаду судді та працівників апарату на тему «Пробація в Україні: її роль у процесі судочинства та виконання кримінальних покарань»;

-  підготовки стандартизованої лекції для суддів першої інстанції, кандидатів на посаду судді та працівників апарату «Судова практика розгляду справ за участі представника уповноваженого органу з питань пробації».

Вітальні промови проректора Національної школи суддів України Наталії Шукліної та директора Державної установи «Центр пробації» Олега Янчука. У робочій зустрічі брали участь Єлизавета Ковтюк (суддя Верховного суду у відставці), Олександр Коротких (суддя Верховного суду у відставці) та судді місцевих судів Катерина Середа і Лілія Карабак.

На завершення учасниками було підведено підсумки та визначено подальші напрями роботи. Наступна зустріч заплановано на кінець вересня поточного року.