Національна школа суддів України

Військовий облік у судах

6 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів “Ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних у судах”. 

Семінар розпочала директорка Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, яка представила викладачів, ознайомила з  програмою, заохочуючи слухачів до інтерактивної роботи,  та наголосила на важливості тематики заходу.

Для проведення семінару запрошено  начальника відділу військового обліку, бронювання та впровадження Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних Львівського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Богдана Семенину та офіцера цього відділу Андрія Кірєєва.

На семінарі слухачі обговорять загальні засади функціонування військового обліку, порядок організації роботи щодо військового обліку на підприємствах, установах та в організаціях. Належної уваги буде приділено питанню обов’язків, що покладаються на керівників установ щодо військового обліку призовників та військовозобов’язаних, та питанню щодо порядку звільнення у зв’язку з призовом та звільнення у зв’язку з мобілізацією.

Під час семінару слухачі також матимуть можливість поставити викладачам інші актуальні запитання, пов’язані із веденням військового обліку призовників та військовозобов’язаних у судах.