Національна школа суддів України

Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій

20 липня 2018 року в місті Бахмуті Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів апеляційних судів на тему: “Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій”.

У семінарі взяли участь 74 працівники апарату Апеляційного суду Донецької області, які працюють у місті Бахмуті.

Заступник директора регіонального відділення, кандидат наук з державного управління Алла Баштанник ознайомила учасників семінару з регламентом заходу та представила викладача – суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко.

У ході семінару було приділено увагу розгляду різних типів кризових ситуацій у суді та алгоритму дій в умовах надзвичайних ситуацій. Викладач розповіла про шляхи попередження та вирішення надзвичайних ситуацій, ознайомила з особливостями роботи суду під час розгляду справ, що викликають суспільний інтерес.

Після перегляду інтерактивних лекцій із використанням презентацій Power Point і відеороликів Олена Панченко провела обговорення шляхів вирішення конкретних ситуацій, що виникають у судах, та надала практичні рекомендації.

На завершення учасники поділилися враженнями від участі в семінарі та висловили свої побажання і пропозиції.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.