Національна школа суддів України

Запобіжні заходи на різних стадіях кримінального процесу

22–26 листопада 2021 року Національна школа суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів. 

Підготовку відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, яка наголосила, що програму навчання адаптовано до вимог сучасності і тому до неї включено актуальні питання зі судової практики, професійної етики та управління часом. Очільниця регіонального відділення запросила слухачів долучатися до інтерактиву та дискусій на запропоновані теми.

Підготовку проведуть судді Тетяна Шинкар, Ганна Шендрікова, Ольга Федорів та Ігор Чорний, керівниця апарату Приморського районного суду
м. Одеси Інна Німас, помічниця судді Катерина Панасюк, директорка відділу “Вінницький навчальний центр” Олена Мілієнко, заступниця начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник, кандидатка юридичних наук  Ганна Щербакова, начальник відділу супроводу онлайн-сервісів департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Вадим Коваль, психологині Марта Чумало та Олена Кальбус та тренерка проєкту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю” Ольга Давид.

Під час підготовки слухачі вивчать правила управління часом для збереження емоційного ресурсу, опрацюють питання про відкритість судової влади в соціальних мережах та вплив такої інформації на довіру суспільства до суду, а також навчаться грамотно висвітлювати діяльність суду на інформаційних платформах. Належної уваги буде приділено роботі інформаційних систем у судах.