Національна школа суддів України

Засідання групи розробників навчальних програм з цивільного судочинства.

16 вересня 2019 року розробники навчальних програм з цивільного судочинства на чолі із заступницею начальниці відділу підготовки викладачів (тренерів) Галиною Юровською зібралися на чергове засідання з метою продовження роботи над адаптацією тренінгів для суддів першої та апеляційної інстанції цивільної юрисдикції, розробки стандартизованих лекцій а також підготовки до апробації семінару-практикуму з призначення та проведення експертиз, яка відбудеться вже 19 вересня 2019 року в рамках підготовки суддів.

У ході засідання розробники детально перевірили готовність семінару-практикуму до апробації та детально обговорили кожний пункт програми.

Слід зазначити, що в розробці семінару-практикуму для суддів з призначення та проведення експертиз брали участь заступник директора ТОВ “Експертно-дослідна служба України” Ірина Квашніна та експерт Олексій Віхляєв, які разом з суддями-розробниками будуть працювати у якості викладачів.

Суддями-розробниками Андрієм Потапенком та Євгеном Борцем були презентовані матеріали тренінгів та стандартизованих лекцій “Перехід права власності на земельну ділянку. Особливості розгляду земельних спорів” та “Особливості розгляду справ про захист права власності”.

В обговоренні матеріалів взяли участь відряджені до Національної школи судді Андрій Нижний, Лілія Карабак, Максим Ходаківський та суддя Семенівського районного суду Полтавської області Віктор Харченко.