Національна школа суддів України

Засідання робочої групи з підготовки до апробації тренінгу щодо психологічних особливостей спілкування з учасниками судового процесу, які мають досвід психотравмуючого впливу

5 січня 2021 року Національна школа суддів України провела засідання робочої групи відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів щодо підготовки до апробації тренінгу.

Групою модерувала начальник відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Ганна Савченко.

Увагу було акцентовано на питаннях пов’язаних з підготовкою до апробації тренінгу для суддів на тему “Психологічні особливості спілкування з учасниками судового процесу, які мають досвід психотравмуючого впливу”. Крім того, розглядалися актуальні проблеми щодо підготовки дистанційних навчальних курсів для суддів та працівників апаратів судів.

У нараді брали участь заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк та психолог відділу Анжеліка Фарафонова.

Наприкінці робочої групи її учасники погодили графік напрацювання та поліпшення науково-методичних, навчальних матеріалів.