Національна школа суддів України

Завершальний тренінг для викладачів з адміністративного судочинства

Завершено цьогорічну підготовку тренерів з особливостей розгляду окремих категорій справ в адміністративному судочинстві.

12 грудня 2017 року в місті Києві Національна школа суддів України провела тренінг для тренерів курсу для кандидатів на посаду суддів щодо особливостей застосування податкового та митного законодавства в адміністративному судочинстві.

Координатор блоку спеціальної підготовки  з адміністративного судочинства, суддя у відставці Катерина Леонтович була модератором цього тренінгу.

Тренерами та фасилітаторами на підготовці викладачів були розробники курсів – судді  Лариса Трофімова, Ольга Білова, Ольга Дегтярьова, Ольга Мінаєва, Анна Шевченко, Руслан Шевель і Тетяна Шинкар.

Майбутні тренери мали змогу пройти цей курс як учасники, прослухати міні–лекції, виконати практичні завдання, задати запитання розробникам, а також оволодіти методикою викладання кожного із змістовних елементів курсу.

У ході роботи викладачі сформували цілісне бачення викладання підготовленого курсу для використання в ході спеціальної підготовки майбутніх суддів, зробили аналіз готовності матеріалів для здобуття кандидатами на посаду судді необхідних навичок, на вироблення яких орієнтовані курси.

Усі учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.