Національна школа суддів України

Здобутки та нові завдання суддівської освіти

22 грудня 2017 року в Національній школі суддів України відбулися збори колективу, присвячені  сьомій річниці створення установи, підсумкам роботи у  2017 році та завданням колективу на 2018 рік. 

Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук  констатував, що  поточний рік для суддівської освіти був багатим на події, завдання та здобутки.

Зокрема, успішними були науково–методичне забезпечення процесів оновлення суддівського корпусу та добору суддів, науково–дослідна діяльність, спрямована на забезпечення високого кваліфікаційного рівня суддів.  Національна школа суддів України  протягом 2017 року забезпечила можливість  суддям та працівникам апарату обирати тематичне навчання залежно від своїх потреб, розширила можливості для дистанційного навчання.

Колектив Національної школи суддів України наполегливо працював над тим, щоб бути готовим методично та організаційно до проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді у 2018 році.

Загалом же всі напрацювання та здобутки суддівської освіти в Національній школі суддів України є результатом відповідальної та натхненної праці всього колективу, – підсумував ректор.

Микола Оніщук подякував працівникам установи за плідну роботу, відзначивши особливі успіхи окремих працівників.

Член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Прилипко дав високу оцінку динаміці розвитку суддівської освіти та її діяльності щодо забезпечення потреб правосуддя. Сергій Прилипко висловив переконання, що в наступному році Національна школа суддів України продовжить активний розвиток власних спроможностей та виконає ті важливі завдання, які держава покладає на установу суддівської освіти.

Комплексний огляд результатів роботи Національної школи суддів України у 2017 році  незабаром буде представлений  у формі інформаційно–аналітичного звіту.