Національна школа суддів України

Зустріч представників проєктів міжнародної допомоги

13 жовтня 2021 року начальниці відділів Тетяна Пустовойтова та Тетяна Фулей взяли участь у черговій онлайн–зустрічі представників проєктів міжнародної допомоги, які працюють у сфері зміцнення верховенства права, організованій Програмою USAID “Справедливість для всіх”.    

Під час зустрічі керівник програм розвитку демократії та врядування Відділу сприяння розвитку демократії і врядування Місії USAID в Україні Олександр Піскун та керівник Програми USAID “Справедливість для всіх” Девід Вон презентували нову п’ятирічну Програму, яка вже розпочала свою діяльність з першого жовтня 2021 року.

За програмою зустрічі відбулася презентація експертки з поведінкової економіки Університету Східної Англії (Великобританія) Оани Боркан щодо результатів поведінкових експериментів в рамках тренінгу з питань етики, доброчесності та протидії корупції, що відбувся у січні–серпні 2021 року в партнерстві з Програмою USAID “Нове правосуддя”.

Окрім того, у ході зустрічі експертка із соціології Програми USAID “Нове правосуддя” Олександра Дейнеко розповіла про ключові результати та висновки дослідження думки студентів–правників з питань запобігання корупції, що було проведено Лігою студентів Асоціації правників України та Європейською асоціацією студентів–правників у співпраці із Соціологічною асоціацією України за підтримки Програми USAID “Нове правосуддя”.

Впродовж онлайн–зустрічі донори та партнери проєктів міжнародної допомоги також мали можливість поінформувати учасників та учасниць про свою поточну та заплановану діяльність.