Національна школа суддів України

Зустріч суддів та працівників апаратів судів із робочою групою з питань інновацій, 29 лютого, м. Донецьк

     У приміщенні Донецького регіонального відділення Національної школи суддів України 29 лютого 2012 року відбулася зустріч суддів та працівників апаратів судів із робочою групою з питань інновацій, яка створена  при  Державній судовій адміністрації України спільно з проектом Агентства США з міжнародного розвитку “Справедливе правосуддя”. Одним із основних завдань цієї зустрічі було з’ясування думок суддів та працівників апаратів судів щодо реформування судової системи. 

   Темою цієї дискусії  була розробка стратегічного плану розвитку судової влади України, а саме: обговорення принципів та основних сфер діяльності, які мають бути закладені в цей план, а також можливостей та потенційних перешкод,  які можуть виникати в процесі його реалізації.

    У заході приймали участь  52 особи – судді та керівники апаратів судів різних юрисдикцій (загальних, господарських та адміністративних судів) Донецької області.

    Серед учасників були присутні: Голова  ДСА України  Кирилюк Р.І., начальник територіального управління ДСА в Донецькій області         Бадахов Н.Я., керівник проекту “Справедливе правосуддя” Девід М. Вон та керівники судів Донецької області.

  Зустріч пройшла на високому організаційному рівні, обговорення були жвавими, важливими для підведення підсумків щодо розробки стратегічного плану розвитку судової влади України.

Більше фотографій можна побчити у фотогалереї (перейти)