Національна школа суддів України

Семінар на тему: “Особливості розгляду деяких категорій судових справ”, 22 березня 2012 р., м. Київ

        Національна школа суддів України 22 березня 2012 року спільно з Апеляційним судом Київської області провела періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області та Апеляційного суду Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему:“ Особливості розгляду деяких категорій судових справ”.

        

З вітальним  словом на відкритті підготовки виступили Микола  Лавренюк, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України, начальник відділу підготовки суддів та працівників апаратів судів Національної школи суддів; секретар судової палати з цивільних справ Апеляційного суду Київської області Микола Яворський  та суддя Апеляційного суду Київської області Сергій Савченко. 


Програмою семінару були передбачені такі теми:        Із слухачами періодичне навчання провів секретар судової палати з цивільних справ Апеляційного суду Київської області Микола Яворський  та суддя Апеляційного суду Київської області Сергій Савченко.

 - Судова практика розгляду цивільних справ, що виникають з земельних правовідносин; 

 - Про якість складання й оформлення судових рішень у цивільних справах. Практика ухвалення та перегляду судами заочних рішень у цивільних справах. 


Завершиться підготовка  підведенням підсумків, а кожному слухачу буде вручено Сертифікат НШСУ.

Більше фотографій можна побачити у фотогалареї (перейти)

Програма підготовки (перейти)