Національна школа суддів України

11 жовтня 2013 р. м. Харків. Підготовка суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше

11 жовтня 2013 року в місті Харкові місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України урочисто завершено двотижневу підготовку  суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше (1-2 роки роботи).


Як повідомлялось раніше, судді Харківської, Полтавської, Сумської областей, вперше призначені на посаду, з 30 вересня по 11 жовтня 2013 року проходили підготовку на базі Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України.

В останній день занять під час проведення круглого столу на тему: “Проблемні моменти відкриття провадження у справі,  залишення позовної  заяви без руху, повернення  заяви. Дії судді при підготовці  цивільних   справ до судового розгляду.   Порядок   та способи забезпечення доказів. Судовий розгляд заяв про забезпечення позову, виконання ухвал про забезпечення позову. Проведення попереднього судового засідання”  були присутні судді – викладачі, кандидати юридичних наук Котелевець А.В. та Курило О.М., суддя у відставці, заслужений юрист України Мирошниченко Є.О. Судді-викладачі та слухачі обмінялися думками з викладеної теми та висловили свої пропозиції з подальшого проведення навчань із підвищення кваліфікації.

Директор Харківського регіонального відділення Валентина Костянтинівна Коржик   привітала слухачів із завершенням навчання та урочисто вручила Сертифікати Національної школи суддів  України.